Oncologie

Oncologie

Door de behandeling van kanker kunt u last krijgen van voetklachten. Bijvoorbeeld neuropathie, hand/voetsyndroom, dunne en/of droge huid, hyperkeratose, eeltvorming en kloven. Uw nagels kunnen loslaten. Ook kunnen er ontstekingen rond de nagel voorkomen of nagels kunnen erg verdikken. Bestaande klachten kunnen verergeren. Bijvoorbeeld schimmelaandoeningen.

Ervaring

Als erkend oncologisch voetzorgverlener (OVV) herken ik de bijwerkingen die u als gevolg van de behandeling kunt ondervinden. Ik weet wat kanker betekent en welke gevolgen een voetbehandeling heeft voor uw overige behandelingen. Ik ben opgeleid om uw voeten te screenen en de voeten te verzorgen (als de situatie dat toelaat). Het doel is uw voeten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden.

Deze voetzorg wordt alléén gegeven na overleg met het oncologisch behandelteam.

Kosten en verwijzing

)Vergoeding van deze zorg hangt af van de zorgverzekeraar en uw zorgverzekering. Vraag hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Als u onder behandeling bent van het oncologisch behandelteam heb ik van hen schriftelijke toestemming nodig voor de voetbehandeling.

Prijs: € 55

(Pinnen is helaas niet mogelijk.)

Intake

Na doorverwijzing door- of overleg met de oncoloog kan een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek. We nemen samen een korte vragenlijst door en bespreken de behandeling. Daarbij is het belangrijk dat de verpleegkundige of behandelend arts aangeeft dat er geen contra-indicatie is voor de voetzorg.

Behandeling

Een behandeling kan bestaan uit: het verwijderen van eelt, het dunner frezen van verdikte nagels, het reguleren van ingroeiende nagels en het repareren van gespleten nagels. Een ontspannende voet- en onderbeenmassage met een speciale massagetechniek  zonder enige vorm van druk.

Afspraak wijzigen

U kunt uw afspraak altijd kosteloos wijzigen. Dit kan tot 24 uur voor uw afspraak. In alle andere gevallen ben ik genoodzaakt om 100% van de kosten in rekening te brengen.

Zeker van Kwaliteit

Diploma's

Oncologisch voetzorgverlener

KOC gediplomeerd pedicure

Aangesloten bij:

Geschillencommissie

Lid van ProVoet 010458

AGB- code: 96002494 & 96002467
Kwaliteits registratie nummer ProCert 2893

Gegarandeerd

K.v.K.: 081051950000

BTW nr.: NL002148656B89

Contactgegevens

Adres

Magerhorst 4
7414 HX Deventer

Telefoon

T: 0570-641630
M: 06-23757280 

Lees hier onze Privacy policy.